Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 09.30 – 17.30
Lørdag kl. 10.00 – 14.00

Derudover efter aftale

Ferielukket i uge 29+30

Indehaver: Mette Olivarius
Adresse: Banetoften 2-4, 2750 Ballerup
Telefon: +45 44 97 05 86
E-mail: ballerup@unikoptik.dk

Velkommen til Unik Optik på Banetoften i Ballerup

Vores beliggenhed uden for Ballerup Centret er lidt speciel, og det er ikke det eneste specielle ved os.

Det skal være sjovt at gå med briller, de sidder på din næse det meste af dagen og er en stor del af dig. Vi gør derfor alt for at have et sortiment af brillestel, du ikke ser andre steder. Vi elsker farver, spræl og anderledes briller, men sætter en ære i at det stadig skal være seriøst og klædeligt. Alle vores brillestel i butikken er nøje udvalgt blandt de leverandører, som lever op til vores unikke univers. Heriblandt kan nævnes belgiske Theo, danske Lindberg, franske LaFont, danske Ørgreen m.fl. Vi tager på messer flere gange hvert år, både i ind- og udland. Her suger vi nye trends og tendenser til os.

Vores brilleglas er designet til at give dig den bedste synsoplevelse. De er digitalt opmålt på avanceret udstyr i butikken og skræddersyes til dig. Vi har brilleglas til ethvert behov, fordi et godt syn giver god livskvalitet. Brilleglassene lever op til nutidens krav og livsstil.

Blandt vores solbriller finder du bl.a. Maui Jim, der med sine fantastiske glas viser verden i de smukkeste, ægte farver. Samtidig beskytter glassene dine øjne mod virkningerne af blændende reflekser og skadelige stråler.

Vi tilbyder alle former for kontaktlinser af høj kvalitet, fx én-dags linser, bløde linser, toriske linser, multifocale linser og hårde linser.

Da vi er håndværkere, der ved, hvad vi har med at gøre, foretager vi naturligvis alle tilpasninger og indslibninger her i vores butik. Vi har eget værksted og prioriterer godt håndværk.

Hos os bliver du altid mødt af smil og vi sætter en ære i at yde den bedste kundeservice og rådgivning.

Vi glæder os til dit besøg!

Vores team:
Optometrist Signe Barfoed Beck
Indehaver og optometrist Mette Olivarius