Unik Optik Hellerup

Åbningstider:
Mandag – Lukket
Tirsdag – Fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 14:00

Ferielukket d. 26 & d. 29 marts.

Indehaver: Mikael Burlev
Indehaver: Strandvejen 163, 2900 Hellerup
Telefon: +45 39 62 23 96
E-mail: hellerup@unikoptik.dk

Du finder mig på Strandvejen i det pulserende Hellerup. Jeg er uddannet optometrist og har arbejdet med faget i mere end 42 år.

Hos Unik Optik i Hellerup lægger jeg vægt på den faglige, personlige betjening – og kan løse de fleste problematikker i butikken, hvor jeg også har mit eget værksted med den nyeste teknologi.

Jeg byder gerne på en kop kaffe, mens du vælger dine nye briller, får rettet de gamle eller vi taler om de udfordringer du har med dit syn. Jeg tilbyder et stort udvalg i brillestel og ikke mindst solbriller, hvor jeg lægger vægt på at have et varieret udvalg, som næsten alle kan monteres med styrke.

Jeg tilbyder også et stort udvalg i linseløsninger, som dækker alle.
Jeg glæder mig til at se dig i Unik Optik på Strandvejen

Adidas Solbriller

Hos Unik Optik Hellerup har vi et stort udvalg af Adidas Solbriller. Adidas Solbriller er perfekt til alt slags sport, både inden for tennis, cykling, triatlon og motorcykelkørsel. Solbrillerne er lavet af et yderst stærkt materiale og glassene er af polycarbonat. Solbrillerne er desuden lavet, så det er muligt selv hurtigt at skifte glas i, så man kan have glas til alle slags vejr og formål. Der kan både isættes enkeltstyrke og flerstyrke i solbrillen.