Glas

Der findes i dag et utal af forskellige brilleglas til alle former for synsbehov. Til afstand og nær, til langt og kort, til bil og tv, til skærm og læsning, til solskin og snevejr, til kortspil og syning, til børn og voksne og meget mere. Brilleglas er højteknologiske produkter, tilpasset dine unikke synskrav.

Hos Unik Optik foretrækker vi individuelt fremstillede brilleglas frem for standard løsninger. Vi anbefaler som minimum, at dine glas leveres med en antirefleksbehandling, for at undgå generende reflekser – både af praktiske og kosmetiske hensyn. Derudover kan du vælge de nyere overfladebehandlinger der mindsker ridser og er vand- og smudsafvisende.

Dine briller skal ikke blot passe til dig og til de synsfejl du har. De skal også være behagelige at bruge og dermed stilles der ekstra store krav til brilleglassene. De skal være optisk effektive, de skal være tilpas tynde og passe til alle de pæne stel.

Vores opgave er derfor oplagt: Vi skal sikre, at du ser godt med glassene, at de er fleksible i forhold til dig og dine behov, og at de passer til netop dig. Kom ind til Unik Optik og få de bedste råd, og professionel vejledning omkring briller og glas, så løsningen passer præcist til dine behov.

Mulighederne er mange. Vi samarbejder med de 4 førende glasleverandører: