Kontaktlinser

Husk det er ikke ligemeget hvad du putter i øjet!

Unik Optik har kontaktlinser til alle formål. Én-dags linser – 14-dags linser – månedslinser – speciallinser – farvede linser – flerstyrkelinser – linser mod bygningsfejl – døgnlinser – hårde linser. Vi er alle unikke, og netop derfor er det vigtigt at finde den type linser, der passer netop til dine behov. Hos Unik Optik gør vi altid vores bedste for at finde nye løsninger og for at være på forkant med den seneste udvikling i markedet.

Kan vi finde nyere og smartere materialer, så får du dem tilbudt med det samme. Sker der ændringer i markedspriserne, kan du også mærke det med det samme. På den måde kan vi sikre, at vi altid leverer den bedste løsning, uanset om du ønsker at gå ind i et abonnement eller at købe dine linser efter behov. Kig ned forbi Unik Optik for en individuel linseløsning.

Økonomi

Hos Unik Optik sætter vi en ære i individuelle løsninger. Derfor kan du vælge mellem et abonnementsystem med alt inkluderet som f.eks. ubegrænset kontrol og test af dine øjne og linser (vi anbefaler min. 2 gange årligt). Eller du kan købe dine linser efter behov. F.eks. til ferie, fest eller sport og fritid. Hos Unik Optik får du altid individuel rådgivning og en løsning, der passer til netop dine behov.

Linsetyper

Friske linser hver dag. Glem alt om at rense linser. Én-dagslinser skal aldrig renses.
Med denne løsning har du rene nye linser på hver dag. Hermed mindskes risikoen for irritation og komplikationer.

Linser med bygningsfejl (toriske).
Nogle mennesker har synsfejl, som populært kaldes bygningsfejl. Synsfejlen rettes normalt med et brilleglas, som tager højde for denne. Det er også muligt at korrigere synsfejlen med en kontaktlinse. Denne type linser kan skiftes hver dag, hver 14. dag, hver måned eller hver sjette måned.

Silikone linser
Hvis du af og til sover med dine linser, er denne løsning ideel. Linsen giver op til seks gange større ilttilførsel til øjet end andre kontaktlinser. Derved vil dine øjne få tilført lige så meget ilt, som hvis du ikke bærer linser. Denne linsetype skiftes hver uge eller måned.

To styrker i én (progressive)
Når vi bliver ældre, ændres synet således, at vi får brug for læsebriller. I dag er der udviklet en linse, som både retter den synsfejl, man har på afstand og samtidig har indbygget læsestyrke. Således kan man både se på korte og på lange afstande. Disse linser skiftes hver dag el. hver måned. Se illustration på denne side.

Hårde linser
Er den mest optisk korrekte løsning. Der er længere tilvænningstid end ved bløde linser. Hårde linser bruges ofte, når man ikke kan opnå et tilfredsstillinde synsmæssigt resultat med bløde linser. Disse linser skiftes typisk hver 18. måned.

Udmåling til linser

Inden vi begynder at sætte kontaktlinser på dit øje, undersøger vi grundigt øjets sundhedstilstand. Derudover tager vi mål af hornhindens krumning og størrelse. Derefter finder vi den løsning, der passer dig bedst. Vi går aldrig på kompromis med øjets sundhedstilstand.

De lovmæssige krav siger, at du skal indkaldes til kontrol 1 gang årligt.
Hos Unik Optik giver vi dig mulighed for kontrol hvert halve år, det føler vi os mest trygge ved. Føler du yderligere behov for kontrol, skal du blot kontakte os.